О НАМА / About us

О НАМА

Апартманибг је прави избор за краћи боравак у Београду.

Апартманибг је платформа на којој   власници  рентирају своје апартмане кроз дневни најам. Квалитет услуге и дугогодишње искуство су основни елементи којима се издвајамо од других.Задовоњан гост је стуб  нашег пословања.Сарадња са власницима апартманаи гостима је на високом нивоу тако да вас позивамо да то и проверите.

Апартманибг нуде врхунски смештај, у врло квалитетним и луксузним апартманимана одличним местима.Боравак у апартманима подразумева  приватност,  комфор и квалитет.

Апартманибг је права замена за хотелски смештај у Београду. Предности у односу на хотелски смештај  је у нижој цени, а која не зависи од броја гостију у апартману, више простора, посебним спавацим собама, потпуно опремљеном кухињом и другим додатним садржајима.

Апартманибг има велики број апартмана, у разним деловима града, различите структуре, унутрашње опремљености, и цене. Свако може пронаћи апартман према  својим потребам а ми ћемо се потрудити да Ваш боравак буде незабораван.

Апартманибг  има апартмане у најужем центру Београда, на одличним локацијама, где ћете  за пар  минута пронаћи  све важније културне, историјске  и друге важне туристичке и пословне садржаје .

Упознаћете ритам живота у Београду после првог изласка.Такође имамо апартмане на Врачару,Новом Београду и другим деловима града.

Апартмани су потпуно опремљени за удобан боравак у њима  и прави су избор зa краћи боравак у Београду.

Доласком у апартмане направили сте прави избор..

Ваши Апартманибг.